Gospeldag

Johan och Josefin Klintefelt Teodorsson leder en stor gospelkör i Missionskyrkan i Uppsala och den 4 maj kommer de till Borgenkyrkan i Tierp och håller i en heldag med mycket sångglädje! Med sej har de både musiker och sångare som sjunger och spelar tillsammans med oss under dagen och...

Gospelkonsert

Johan och Josefin Klintefelt Teodorsson, kördagens deltagare och musiker tar med oss på en härlig resa genom gospelns förlovade värld. Efter konserten finns möjlighet att köpa fika. Inträde 100 kr/vuxen, gratis för barn. Konserten arrangeras i samarbete med studieförbundet Bilda.

Nattvardsgudstjänst

Nattvardsgudstjänst med tema ”Församlingen” (Efesierbrevet 2:19-22) Urban Elenäs Efter gudstjänsten serveras kyrkfika.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!