Klädbytardag

På Borgenkyrkans klädbytardag kommer du att kunna lämna in barnkläder som säljs åt dig. Större delen av det som kommer in går tillbaka till dig som lämnat in och en del går till Borgenkyrkan och dess arbete. Självklart kommer det också att vara ett tillfälle att fynda barnkläder till bra pris! Bra för plånboken och bra för miljön.

Vi planerar redan nu för ett tillfälle på våren och ett på hösten!

Fokus på klädbytardagen är barnkläder, babyartiklar, sportutrustning till barn samt gravid- och amningskläder. (Vi säljer inte leksaker och böcker)

Nästa klädbytardag är lördag 25/3, då är fokus på att sälja vår- och sommarkläder. I menyn längst upp hittar du mer info om hur det går till att sälja och att köpa. Har du frågor om klädbytardagen kan du maila till kladbytardag@borgenkyrkan.se