Barn som leker

Borgenkyrkan Ung – en del av Equmenia

bedriver barn- och ungdomsverksamheten  i Borgenkyrkan. Vi har en mängd olika aktiviteter, kanske passar något dig eller någon du känner!

Grunden i vårt arbete är:
”Jesus Kristus är Herre!” Allt vi gör och vill handlar om just det – att barn i Tierp ska få lära känna Jesus.

På grund av pågående pandemi så är verksamheten i Borgenkyrkan Ung pausad.

Det här händer för barn och unga

Här kan du läsa mer om de grupper som finns i Borgenkyrkan Ung

Bli medlem i Borgenkyrkan Ung

All verksamhet i Borgenkyrkan ung bygger på ideellt arbete. De ledare som ger av sin tid gör det utan att få något betalt. Vår verksamhet bygger bland annat på att vi får in medlemsavgifter på de som är med i grupperna. Avgiften är 175 kr/termin och betalas till Bankgiro: 5785-3772. Märk betalningen med namn och vilken grupp det gäller. Till vårt bg kan man även skicka gåvor som går till verksamheten. Det går också bra att swisha avgiften. Använd då koden nedan.

Deltagare på BarnPULS betalar 150kr/termin och blir då inte automatiskt medlemmar i föreningen.

Equmenia

Equmenia är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation. De står för all verksamhet för barn och unga i Equmeniakyrkan. Equmenia vill vara en organisation där barn och unga får växa i gemenskap med varandra och Jesus. Det är Equmenias grund och allt vi gör handlar om det. På tusen olika sätt.