Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
3 juli, 2023 09:00 - 6 juli, 2023 16:00

Dancesing

 

DATUM? 3-6 juli

TIDER? Varje dag kl 9-16 med en öppen föreställning 6 juli kl 16:00

VAR? I Borgenkyrkan i Tierp

FÖR VEM? Alla som är mellan 7-14 år.

KOSTNAD? 700 kr

SISTA ANMÄLNINGSDAG? 15 juni. DanceSing är fullt för i år! Välkommen att ställa dej i kö, om någon plats skulle bli ledig.


Välkomna att vara med på ett dagläger där Tierps egen musikalartist Karl Noremo övar in en musikal med deltagarna! Det finns begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla dej!

Vi träffas dagtid för att öva in en show som vi kommer att framföra den 6 juli kl 16:00. Till den föreställningen är alla välkomna! Så bjud in mormor och morfar, fastrar och tremänningar att komma och titta och lyssna på dej och dina nya vänner.

Under dagarna kommer vi bland annat att dansa, sjunga, spela teater och pyssla.

I kostnaden ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Om du av någon anledning inte kan betala avgiften går det bra att kontakta Elin Hyving, församlingspedagog/pastorskandidat för att tillsammans med henne hitta en lösning så att du ändå ska kunna vara med. Du når henne på elin.hyving@borgenkyrkan.se och på telefonnummer 079 336 16 47.

DanceSing är fullt för i år! Välkommen att ställa dej i kö, om någon plats skulle bli ledig. För att ställa dej i kön, klicka på anmälningslänken:

https://forms.gle/S2EvGg4QjrET7GfE9